Fa beltériajtók

Fa beltériajtók:

A beltéri ajtóink 12 cm-es pallótokkal készülnek, illetve utólag elhelyezhető a falvastagságnak megfelelő tokkal, melynek tartozéka koppanásmentesítő tömítő gumi. A falsíkhoz való megfelelő illeszthetőséget az állítható borításnak köszönhetjük. 30cm-es falszélességtől – ajtólaphoz illeszkedő tagolással – kazettás mélybéléses tok is kérhető. Ajtólapjaink egyszeres ütközéssel, falcra záródnak. A tokszerkezet és az ajtólap külső éle a könnyebb tisztántarthatóság illetve a felületkezelő anyagok egyenletes rétegvastagsága érdekében nagy rádiusszal kerekített élekkel készülnek.

A vetemedésmentes szerkezeteket a három rétegben ragasztott, hossztoldott, csomómentes, kizárólag válogatott borovi fenyő felhasználásával érjük el, de igény szerint toldásmentes borovi fenyő, vörösfenyő, tölgy, meranti és egyéb műszakilag alkalmas fafajból is készítünk nyílászárókat.

A tokszerkezeteket válogatott, ragasztott borovi fenyőből készítjük. Az ajtólapok keretszerkezeteit két vagy három rétegben ragasztott, hossztoldott, csomómentes 43x110mm-es ajtófrízekből állítjuk elő a vetemedés elkerülése érdekében. A betéteket szélesség illetve hossztoldott táblákból szabjuk. Igény szerint toldásmentes borovi fenyő, vörösfenyő, tölgy, meranti, eukaliptusz és egyéb fafajból is rendelhető.

NYITÁSI MÓDOK:

Szerkezeteink egyszárnyú nyíló-, kétszárnyú nyíló-, harmonika-, valamint toló-, ajtó kivitelben készülhetnek.

VASALAT, SZERELVÉNYEK:

A normál ajtók(12cm-es pallótok) 16mm-es Otlav becsavaróspánt-tal, ill Elzet Midi7 zárral vannak ellátva. Az utólag elhelyezhető tokos felületkezelt ajtók 2 csapos 3D Otlav pánttal, ill. Elzet Midi7 zárral készülnek.

KILINCS:

Hoppe husszúpajzsos vagy rozettás. Igény szerint termékeink más tipusu zárral ill, kilinccsel is rendelhetőek.

ÜVEGEZÉS:

A beltéri ajtókba kerülő üveg, lehet float, katedrál, savmart, színes, biztonsági, vagy egyedi kivitelű. Az üvegfelületeket különböző osztótípusokkal tehetjük egyedivé.