Fa bejáratiajtók

PROFILKIALAKÍTÁS:

A tokok és szárnyak 68/80mm-es 68/110mm-es keresztmetszetben, EURO 68 falcos profilrendszerben készülnek, melyek kétszeres tömítőgumival vannak ellátva. A könnyebb tisztántarthatóság, illetve a felületkezelő anyagok egyenletes rétegvastagsága érdekében nagy rádiusszal kerekített élekkel készülnek.

A vetemedésmentes szerkezeteket a három rétegben ragasztott, hossztoldott, csomómentes, kizárólag válogatott borovi fenyő felhasználásával érjük el, de igény szerint toldásmentes borovi fenyő, vörösfenyő, tölgy, meranti és egyéb műszakilag alkalmas fafajból is készítünk nyílászárókat.

NYITÁSI MÓDOK:

Bejárati ajtóink egyszárnyú, kétszárnyú, valamint aszimmetrikusan nyíló kétszárnyú kivitelben készülhetnek.

VASALAT, SZERELVÉNY:

Ajtóinkat többontos ROTO MVD 500 DORESHAFE biztonsági ajtózárakkal szereljük. A tok és a szárny közti kapcsolódást 16mm-es OTLAV kétcsapos pánt biztosítja. A zajmentes záródásról és a megfelelő tömítettségről a szálerősített, zártkamrás felületkezeléshez színben illeszkedő PRIMO tömítőgumik gondoskodnak. A határozott működtetést, pedig a formatervezett kialakítású HOPPE alumínium biztonsági kilincsekkel érjük el. A küszöb keményfa illetve hőhídmentes aluminium.

ÜVEGEZÉS, TÖMÖR BETÉTEK:

A bejárati ajtó bevilágító felületeit különböző reflexiós, domborított, katedrál és savmart üvegekből választhatjuk ki, de igény szerint rendelhető fokozott hangszigetelő képességű, különböző fokozatú betörésbiztos, valamint egyedi üvegezéssel is. Természetesen minden üvegfelület többrétegű hőszigetelt kivitelben készül, melyet a biztos illeszkedés miatt előtétszalaggal építünk be, és a kiváló vízzárás érdekében színtelen neutrális szilikonnal tömítünk. A tömör betétes mezők olyan szendvicsszerkezetben készülnek, ahol két réteg fa panel között egy réteg hőszigetelő betét található.